top of page

Høstkonferansen 2015

Hei og god søndag kveld!

Da var høstkonferansen 2015 over for denne gang. Litt vemodig selvfølgelig, men etter to hele og lange dager er det greit å sette seg litt tilbake og jobbe med litt ny informasjon som man har fått. De fleste som deltar på sånne arrangementer følger veldig med på hva som skjer forskningsmessig og er som regel oppdatert, men det er greit med en forfriskning samt høre nye meninger om feltet. Årets konferanse handlet mye om tarm og tarmhelse, noe som passet meg veldig bra i og med at det er det jeg synes er aller mest spennende! Jeg vil selvfølgelig fortelle dere alt og har jo egentlig alltid lyst til å fortelle dere alt jeg vet og har lært om helse gjennom mange år, men jeg kan innimellom synes det er litt vanskelig å formidle noe som er såpass viktig- veldig kort og presist. I tillegg er det mange som er negative til en livsstil med lite karbohydrater og det bunner rett og slett i at de ikke vet hva det faktisk dreier seg om.

Så en dag skal jeg prøve å formidle det hele i ett innlegg, eller kommentere litt ting underveis på bloggen. Da er jeg helt sikker på at det kanskje gir litt mere mening!

Etter å ha vært på et sånt innholdsrikt seminar får jeg i hvertfall ikke lyst til å slutte å blogge med det første og det er jo veldig positivt! Selv om jeg selv synes at jeg har litt problemer med lysforholdene for tiden, får jeg heller komme med litt andre type innlegg fremover som forhåpentlig også kan bidra til inspirasjon til et sunnere og bedre liv.

Mange fine bøker! Jeg har endel kokebøker og vil nesten si at jeg samler for jeg har fått en ganske stor og fin samling allerede. Jeg bruker som regel alltid bøkene til inspirasjon i og med at jeg liker å være litt kreativ på kjøkkenet. Derfor følger jeg aldri oppskrifter og det blir mao alltid spennende å smake på maten når den er ferdig! Jeg tok i hvertfall med meg 5 nye bøker med hjem så nå må det ryddes plass i kjøkkenskapet!

Berit Nordstrand holdt to flotte foredrag på årets konferanse og det er som jeg har sagt før, en glede å høre på henne fordi hun er så engasjert og ufattelig flink til å formidle budskapet sitt, og spesielt fagstoff på en humoristisk og enkel måte.

Og selvfølgelig mange stands med gode kvalitetsprodukter!

Nå skal jeg ha litt kvalitetstid med samboeren før det er tid for å legge seg og lade opp til en ny uke!

Ønsker deg en fortsatt fin kveld og en god avslutning på helgen :)

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page