top of page

Sjokoladenøttesmør


Da var det fredag og nå nærmer det seg høstkonferansen, men jeg tenkte at jeg skulle rekke å legge ut en oppskrift før jeg hopper til sengs! I dag har vi virkelig rukket alt! Først jobb, så kino og trening på kvelden og nå skal batteriene lades så jeg kan få så mye som mulig ut av helgen i Sandvika. Dagens oppskrift er et type sjokoladepålegg eller nøttesmør om du vil. Når sjokolade møter peanøttsmør må det jo smake godt! Dette er noe jeg laget til min kjære som er en sjokoladeelsker. Man kan selv velge hva slags nøttesmør man vil bruke. Hasselnøttsmør passer også godt til og da smaker det enda mere nugatti. Hadde jeg laget smør til meg selv ville jeg brukt 86% sjokolade, men hvis du foretrekker litt lysere pålegg er 70% det best egnede. Du kan forsåvidt ta litt mindre sjokolade hvis du ønsker det eller bytte ut litt av sjokoladen med bakekakao. Prøv deg frem!

Til 450 g deilig nøttesmør 350 g peanøttsmør (uten salt og av god kvalitet) 100 g 70% sjokolade 3 ss melk (kan sløyfes)

Smelt sjokoladen og ha sjokoladen og peanøttsmøret i en foodprosessor. Kjør det godt så det blir godt blandet. Tilsett melk og kjør litt til.

Ferdig! Deilig nøttepålegg.

Oppbevar nøttesmøret i kjøleskap og i en lufttett beholder.

Håper det frister!

Ønsker deg en finfin fredagskveld og en god helg!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page