top of page

Raw salat med salmalaks & cashewnøtter


Hei og god torsdag! I dag er mitt matforslag en salat som passer godt som lunsj eller middag hvis du vil. For en litt mere næringsrik salat er denne salaten laget med spinatblader og grønnkål. Salaten kan tilberedes på mange måter og du kan gjerne bytte ut spiantbladene og grønnkålen med en annen type blandet salat hvis du ønsker det. Denne salaten kan også lages varm ved at man varmer spinatbladene og grønnkålen på pannen. Tilsett da stekt laks, gjerne med litt krydder og få en litt annen smaksopplevelse. Er du ikke så glad i salmalaks passer røkelaks også veldig godt i denne salaten. Er du spesielt glad i kombinasjonen søtt og salt, vil du finne ut at røkelaks og cashewnøtter er en god kombinasjon! Dette er en veldig ren salat som gjør godt for kropp og sjel! Cashewnøttene er tilsatt for å gjøre salaten litt mere spennende og oljen for enklest mulig fordøyelse av de grønne bladene. Det er ikke alle som tåler kål like godt så her kan du prøve deg litt frem og se om det beste for deg er å varmebehandle den litt først.

Til én porsjon Ingredienser 100 g salmalaks 20 g grønnkål 20 g spinat 1 reddik 20 g naturelle cashewnøtter (av god kvalitet) 1 ss god olivenolje 1 klype fersk basilikum

Hakk spinaten i litt mindre blader hvis du foretrekker det. Tilsett grønnkålen og salmalaksen. Dangdér fint med reddik og cashewnøtter og topp salaten med olivenolje og litt fersk finhakket basilikum.

Håper det smaker!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page