top of page

Grønne superboller


Tenk at det er 1. november allerede. Kun én måned til desember og julepynting! Hurra! Håper dere hadde en fin halloweenfeiring i går og hvis det ble litt mye knask på dere i går og dere fortsatt er fysen på noe godt har jeg en fin oppskrift til dere. Manges store glede er å ha noe som er godt og spekket med masse gode næringsstoffer på en og samme tid! Møt de grønne superbollene mine! Disse deilige grønne bollene nytes godt i selskap med andre eller spis alle selv! De er veldig gode og på grunn av sammensetningen av næringsstoffer sier kroppen selv ifra når den er forsynt. Jeg vil sammenligne dem med mørk sjokolade hvor man ikke trenger mer enn én rute for å være fornøyd. Hvis du vil ha dem enda mere næringsrike kan du tilsette litt spirulina. Siden spirulina har en litt karakterisisk smak ville jeg bare brukt bittelitt og eventuelt smakt til med ekstra stevia hvis det ville vært nødvendig for å holde på den litt søte smaken. Avocado kan brukes til så mangt og er faktisk en veldig god kombinajon med den søte kokosen.

Til 6 boller Ingredienser 1 avocado (ca 135 g kjøtt) 1 ts mandelsmør 1 ss smeltet cocosa 20 g fersk spinat 1 ts limesaft 2 ts mandelmel (finmalt, fettredusert) 2 dråper stevia vanilje 2 ts kokosmasse +Kokosmasse til å rulle kulene i

Del avocadoen i to og ta ut avocadokjøttet. Del spinatbladene litt og smelt cocosa i en liten gryte. Ha alle ingrediensene oppi en foodprosessor og kjør til du har fått ønsket konsistens. Sett blandingen kjølig et par minutter så den får satt seg litt. Deretter lager du kuler og triller dem i kokosmasse. Sett gjerne kulene i fryseren i 10-15 minutter. Oppbevar dem deretter i kjøleskap til de skal serveres (helst samme dag)

NYTES!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page