top of page

Deilige høstgrønnsaker


Hei!

Med høsten hører høstgrønnsakene til. Nå er det ut med den kalde salaten og inn med de ovnsbakte eller stekte grønnsakene. Nå skal vi ha mat som varmer! Favoritten rosenkål klarer selvfølgelig alltid å snike seg med og her er den i skjønn forening sammen med aubergine, squash og gresskar. Denne grønnsakskombinasjonen passer godt til det meste av kjøtt og er også veldig god til laks. Blandingen er selvfølgelig laget på null komma niks!

Som tilbehør til 2-4 personer avhengig av annet tilbehør

1 aubergine

150 g rosenkål

80 g gresskar

200 g squash (gul+grønn)

Litt salt

Rapsolje/ekte smør

Start med å dele opp alle ingrediensene. Ha godt med olje i en panne. Stek først gresskaret til den har myknet litt, tilsett deretter aubergine og la dette steke litt før resten av ingrediensene får komme i pannen. Smak til med salt.

Serveres med det samme!

Ønsker deg en fortsatt fin tirsdag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page