top of page

Pannestekt kalvekjøtt med kremete grønnsaker


Hei hei! I dag ble det en rask middag før jeg drar på trening. På menyen i dag sto det strimlet kvalvekjøtt og grønnsaker og for at det ikke skulle bli kjedelig brukte jeg litt av Eriks franske hvitløksdressing. Det er et godt alternativ for å få et litt kremet resultat uten bruk av melkeprodukter. Det er en majonesbasert dressing som jeg har funnet ut at også egner seg i grønnsaksblandinger som her. Med andre ord både kald og varm. Hvis du kan spise melkeprodukter kan du også bruke fløte i stedet og tilsetter du litt sopp får du en deilig smaksopplevelse! Sopp og fløte passer sammen som hånd i handske så det kan absolutt brukes som en variasjon.

Til 2 porsjoner (3 hvis tilsetning av fløte & sopp) Ingredienser 500 g strimlet kalvekjøtt 1 aubergine 100 g rosenkål 5 asparges 1-2 ss eriks franske hvitløksdressing 2 ss smør Salt&pepper

Stek kalvekjøttet forsiktig på pannen og krydre lett med salt&pepper. Sett til side. Hakk opp aubergine, rosenkål og asparges og stek det på pannen i godt med smør. Ha kalvekjøttet tilbake i pannen og tilsett hvitløksdressing. Bland godt og smak til med salt&pepper (hvis det trengs)

Servér med det samme.

Vel bekomme!

Ønsker deg en fin tirsdag. Nå skal det trenes!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page