top of page

Rødbetsuppe


God kveld! En liten oppskrift på torsdagskvelden med en høstlig suppe. Jeg kan vel ikke akkurat si at jeg er noe suppe-menneske, men suppe er godt innimellom som et lite avbrekk fra mine typiske måltider med proteinkilde og grønnsaker. Grønnsakssuppe for meg er ikke alltid nok til middag og det er nok derfor jeg også har litt behov for å ha noe oppi suppen, enten litt bacon og/eller litt egg, bare for å gjøre den litt mere mettende. Denne suppen er både næringsrik og mettende på en og samme gang og det er tipp topp når det først er suppe i heimen. Doble oppskriften for middag til to eller for å ha suppe til lunsj dagen etterpå!

Til én porsjon Ingredienser 60 g rødbet (skrelt) Ca 7 cm squash 1 ss smør 1 ss hakket fersk koriander 1,5 dl usøtet mandelmelk 1 egg (kan sløyfes) 1 ss god olivenolje 1/4 ts kanel 1/4 ts ingefær 1/4 ts muskat Salt&pepper

Tilbehør 2 skiver bacon Frisk oregano

Finn frem en gryte og ha i smør. Hakk opp rødbeten og ha den i gryten. Varm den litt og tilsett squash. La begge deler bli litt mykere og tilsett mandelmelk. La det koke lett før du heller det hele oppi en blender. Tilsett hakket koriander og egg og kjør til ønsket konsistens. Ha blandingen tilbake i gryten og tilsett krydderet og oljen. Gi det et raskt oppkok og servér med stekt bacon og frisk oregano.

Vel bekomme!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page