top of page

Lun gresskardessert med mulbær & kanelmandler


Hei og god torsdag!

Jeg er fortsatt inne i gresskarmodus. Sånn blir det nesten når man kjøper et stort flaskegresskar...Det må jo brukes opp og siden jeg ikke akkurat bruker så store mengder av gangen så varer det en evighet! Med godt er det nå i hvertfall og gresskar kan brukes til mye! Denne gangen ble den hovedingrediens i en luftig og lun dessert- med høstpreg selvfølgelig!

Til én porsjon Ingredienser 50 g flaskegresskar (butternut squash) 1 egg 1 ss mandelmelk 1 ts fiberhusk Litt økologisk vaniljepulver Litt kardemomme (kan sløyfes) Litt kanel Ca 5 stevia dråper m vaniljesmak

Topping 10 g naturelle mulbær 10 g mandler med kanel (oppskrift her) 1 ts bremykt

Skrell gresskaret, hakk det opp og ha det i en liten gryte med litt vann. Kok det lett i noen minutter til det har blitt litt mykt. Hell av vannet og ha gresskaret oppi en foodprosessor. Kjør rundt og tilsett egg, mandelmelk og fiberhusk. Smak til med vaniljepulver, kardemomme, kanel og stevia. Hell desserten over på et glass. Ha litt bremykt i en panne sammen med mulbær og hakkede mandler. Varm dem lett og servér oppå desserten.

NYTES!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page