top of page

Kyllingkjøttdeig med rosenkål & bacon


Dette er virkelig min ultimate favorittrett (tror jeg i hvertfall) Kanskje ikke rart når den inneholder 2 av mine absolutte favoritter- rosenkål og kyllingkjøttdeig! At retten også inneholder bacon er heller ikke akkurat synd. Denne retten smaker absolutt best hvis man fremhever de naturelle smakene kun ved hjelp av salt og pepper. Det er ikke noe problem for meg å stå og spise opp en hel ukrydret kyllingkjøttdeig og jeg må stoppes for å ikke spise opp hele. NAM! Uansett, dette er veldig enkelt og smaksrikt, men krydre gjerne kjøttdeigen med litt smakskrydder hvis du ønsker det.

Til én porsjon Ingredienser 1 stor neve rosenkål 40 g bacon (2 strimler) 150-200 g kyllingkjøttdeig 10 g ristede pinjekjerner Litt salt&pepper Rapsolje (evt smør til steking)

Stek kjøttdeigen og krydre med salt og pepper. Sett til side. Del baconet i biter og stek i en panne. Hakk opp rosenkålen og legg den i pannen med baconet. La det få godgjøre seg litt sammen før du blander alt inn med kjøttdeigen. Rett før servering drysser du over litt pinjekjerner.

Tips Hvis du bruker pinjekjerner som ikke er ristede på forhånd rister du dem bare lett i pannen før du tilsetter dem. Husk at de blir fort brent, så pass på!

Håper det smaker!

Ønsker deg en finfin torsdagskveld :)

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page