top of page

Italiensk pølse med squashspaghetti & stekte grønnsaker


Hei og god tirsdag!

Med nok å gjøre på timeplanen flyr dagene og ukene bare av gårde og nå går det mot mørkere tider, noe som også merkes når jeg skal fotografere matrettene mine. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre angående akkurat det for å ha fine matbilder synes jeg er litt viktig. Maten må jo vise seg fra sin beste side og da spiller lyset veldig inn. Noe jeg rekker jeg allikevel å ta bilde av i hverfall så det er bra! Dagens middag var salsiccia pølse med gode stekte grønnsaker. Jeg er som jeg har sagt før, litt fan av Jacobs Utvalgte pølser og i dag var det en rå variant av en italiensk pølse som sto på menyen.

Nå som høsten og vinteren nærmer seg synes jeg det er fint å gå over til litt kraftigere mat og bruke mere grønnsaker og mindre salater enn hva jeg gjør på våren og sommeren. Å spise litt etter årstidene tror jeg er det mest naturlige og samtidig er det fint å prøve å spise mye av de råvarene som hører til sesongen. I går spiste jeg foreksempel mammas gode fårikål til middag og det var starten på høsten min.

Til 2 porsjoner

Ingredienser

1 salsiccia pølse, Jacobs Utvalgte

1 squash

1 ss smør

Salt&pepper

1/2 spisspaprika

2 never kålblanding (bama)

2 never fersk spinat

Rapsolje til steking

Start med å steke pølsen. Siden den er rå er det viktig at den blir ordentlig gjennomstekt.

Lag strimler av squashen i en spirali/bruk kniv og stek spaghettien i en panne med smør.

Krydre med salt&pepper.

Når pølsen begynner å bli ferdig legger du grønnsakene i pannen og lar dem surre med så de blir varmet/stekt litt. Kålblandingen valgte jeg å steke for seg i litt ekstra olje.

Serveres med det samme!

Ønsker deg en fortsatt fin tirsdag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page