top of page

Deilig høstsalat med kantareller & blåbær


Hei og god lørdag!

I dag har jeg vært supereffektiv og ryddet i bodene våre. Deilig å få unna litt ting og få litt orden! Jeg er et ordensmenneske og liker å ha det ryddig og pent rundt meg, men med en veldig hektisk hverdag har jeg innsett at ikke alt kan være perfekt. Da vil jeg nesten si at gleden er enda større når jeg har fått ryddet i sysakene og det går en stund til neste gang. Da jeg ryddet i boden fant jeg litt av hvert, endel kongler og mose fra i fjor noe som minnet meg på at jeg må huske å "plukke" mose før frosten kommer.

Jeg liker nemlig å pynte med mose til jul og det beste er selvfølgelig selvplukket mose. Selvvalgt og gratis! Nå er det riktignok en liten stund til jul enda, men tiden går jo så fort så det er greit å få gjort ting før man glemmer det. Når man rydder vil man helst ikke ta noen pauser, men bare bli ferdig. Det ble selvfølgelig allikevel en liten lunsjpause og da måtte det bli noe høstaktig. Derfor ble det en skikkelig høstsalat med det beste skogen har å by på; kantareller og blåbær.

Til én porsjon

Ingredienser

2 never spinat

1 stor neve kantareller

40 g blåbær

40 g ekte gresk fetaost

Stek kantarellene lett på pannen i litt smør.

Dangdér det hele på en tallerken og nyt!

Ønsker deg en fin lørdag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page