top of page

Katten fyller 3 år


Det er ikke bare vi på to bein som skal ha god mat! Den lille pusekatten skal også ha kvalitetsmat og i dag er hun 3 år gammel! Hun har vært igjennom endel vondter i det siste med et stygt fall og en operasjon og derfor syntes jeg at hun fortjente litt kos på dagen sin. Hun får generelt stort sett bare tørrfór, men hver gang jeg åpner en boks med tunfisk kommer hun løpende. Som kattunge fikk hun nemlig mye tunfisk i fosterhjemmet sitt og lyden av en tunfiskboks glemmer hun aldri. Jeg får med andre ord aldri ha tunfisken for meg selv. Jeg vurderte faktisk å gjøre litt mere ut av denne bursdagskaken, men det var visst en katt som plutselig ble veldig sulten og jeg tror ikke hun hadde klart å vente noe særlig lenger. Tunfiskcupcakes kan selvfølgelig spises av mennesker også (uten godbitene såklart), meeen jeg tror det får være kattemat. Jeg er i hvertfall ikke såå glad i tunfisk at det der frister...Men det frister for katter. Kanskje noe å lage som godis til din egen katt?

Til én cupcake

1 stor ss tunfisk i vann

5 godbiter

Det var litt fra dyreverdenen :)

Ha en fin torsdag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page