top of page

Kyllingfilét med avocadokrem


Hei og god søndag!

At avocado og bacon er en god kombinasjon er vel ingen nyhet akkurat, men ikke alle vet at å smøre avocado på kyllingen gjør den ekstra saftig! Crispy bacon med lun avocado er veldig nam nam og har du ikke smakt det før bør du absolutt gjøre det. Har du lagt merke til at salaten min ser litt blassere ut enn vanlig? I dag har jeg bare brukt isbergsalat og salaten blir seende mye kjedeligere ut enn hvis jeg bruker blandet salat som jeg stort sett alltid bruker. Så å bruke salatposer som "fastfood" er noe jeg definitivt ikke slutter med enda!

Til 2 porsjoner

Ingredienser 2 kyllingfiléer 1 avocado 4 skiver bacon 4 never salat 6 cherrytomater 5 cm agurk 2 små never spirer 2 oransje paprikaringer 2 røde paprikaringer Litt god olivenolje som dressing Sitronmelisse til pynt

Sett ovnen på 200 grader Mos avocadoen i en skål og tilsett litt salt & pepper. Legg et lag med avocadokrem på hver filét og legg over bacon. Stekes i ovnen i ca 25 minutter. Hakk opp salaten og tilsett paprika, agurk og tomater. Rett før servering heller du over litt god olivenolje og pynter med frisk sitronmelisse.

Håper det smaker!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page