top of page

Scampi med smørstekt squash


I skrivende stund sitter jeg på verandaen og nyter solskinnet! Vi skal ha kjærestekveld i dag og skal ut og spise. Hvor og hva vi skal spise har vi derimot ikke helt bestemt enda. Vi får se hva magen har lyst på når den begynner å romle...Jeg lagde meg akkurat dette til lunsj.

Scampi er jo litt sommermat og derfor må det nytes ekstra mye nå! Det er trossalt snart september allerede og tiden har gått så utrolig fort! Dette er en veldig enkel scampirett som passer like godt til middag som til lunsj. Du kan gjerne blande inn litt fløte hvis du ønsker det- det smaker nydelig og vil gi retten en mer kremete konsistens. Hvem elsker vel ikke kremet scampi? NAM! Ønsker du en rundere smak kan du også tilsette stekte baconbiter.

Til én porsjon

Ingredienser

1/3 squash

150 g scampi

2 ss smør

1 neve fersk koriander

1 stor sopp

Salt&pepper

Start med å dele squashen i biter og stek på pannen i smør.

Tilsett oppskåret sopp og finhakket koriander.

I en annen panne steker du scampien og krydrer den lett med litt salt & pepper.

Når scampien er ferdigstekt (rosa) blander du den med grønnsakene.

Pynt gjerne med litt frisk koriander ved servering.

Ønsker deg en fortsatt fin lørdag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page