top of page

Pannekake med norske bringebær


Mmmm...deilig frokost med norske bringebær!

Jeg kjøpte en stor og fin kurv med bringebær og de var så store og fine at jeg nesten ikke har sett på maken og de var såå gode! Jeg vurderte å mose dem til syltetøy, men konkluderte med at det var like godt å ha dem friske og hele oppå frokosten. Frokosten ble pannekaker- en morgenfavoritt her hjemme.

Som topping ble det altså bringebær, en neve valnøtter og litt fibersirup. Vanligvis bruker jeg gjerne waldenfarms pannekakesirup på pannekakene mine, men siden jeg kjøpte fibersirupen for en stund siden og ikke har brukt den så mye så tenkte jeg at det var greit å få prøvd den litt naturell. Den er helt grei, men jeg synes den egner seg bedre som søtning i noe (bakverk, proteinbarer osv) og ikke helt naturell sånn som her. Her blir den nesten litt for kjedelig og smakløs. Du kan jo prøve selv.

Som pannekaker kan du jo prøve en av disse oppskriftene; her, her eller her.

Ønsker deg en finfin søndag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page