top of page

Stekte grønnsaker med bacon & avocado


grønnsaker.png

Hei!

I perioder blir jeg veldig lei av brokkoli og det kan gjerne gå dager etter at jeg har spist en stor porsjon brokkoli til jeg har lyst på en til. Derfor har jeg funnet meg litt andre ting å lage på pannen -som et alternativ til den type wok jeg har pleid å lage. Dette er en mettende rett og den er fin å bruke som lunsj eller middag. Ta så mye du vil av de forskjellige ingrediensene- alt ettersom hvor mett du ønsker å bli.

Til én porsjon

Ingredienser

2- 3 stk baconskiver

1/4 squash

1/4 aubergine

1 liten neve rødløk

1 neve salat

1/2 avocado

Har du to panner er det fint å bruke det.

Del bacon i mindre biter og stek det i den ene pannen.

Hakk opp grønnsakene ned til rødløken og ha dette i den andre pannen.

Bruk godt med smør og olje i grønnsakene. Stek grønnsakene til auberginen og squashen har blitt myke.

Bland grønnsakene sammen i baconpannen og vend dem litt i baconfettet.

Bland i litt frisk salat når du serverer og servér gjerne sammen med avocado.

Håper det frister!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page