top of page

Lakselunsj med pasjonsfrukt & valnøtter


lakselunsj1.png

Hei og god morgen!

Jeg hadde en pasjonsfrukt igjen i kjøleskapet og tenkte at det kanskje kunne passe sammen med laks og det ble ikke så verst gitt! Jeg stekte en ekstra laksefilét i går og kunne da enkelt bruke den til lunsj i dag. Veldig greit å forberede mat på den måten, da sparer man mye tid!

Fra før av vet jeg at mango smaker veldig godt sammen med laks, men var litt usikker på pasjonsfrukten siden den er litt syrlig. Jeg valgte å bruke den som topping på laksen og jeg synes det passet fint sammen. Dette ble godt og friskt! Jeg er glad i kald laks og har ikke noe behov for å varme den først. Hvis du ikke liker kald laks bør du vente med å legge på pasjonsfrukten til du har varmet laksen.

Steker du laksen må du huske å ikke putte den i samme boks som salaten- ha den i en boks for seg til den er kald.

Til én porsjon

Ingredienser

1 laksefilét

2-3 never salat

2 ringer gul paprika

20 g valnøtter

1 ss linfrøolje (evt olivenolje)

1 pasjonsfrukt

Stek laksefiléen i smør eller rapsolje og krydre lett med salt&pepper.

Kutt opp og legg alle ingrediensene i matboksen. Hell over linfrøolje til slutt.

Tas med i veska, bagen eller sekken og NYTES!

Ønsker deg en finfin dag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page