top of page

Lunsjsalat med blåbær


blåbærlunsj.png

Det er tid for litt lunsj og i dagens matboks ligger det restemat (en liten grillet sommerkotelett) og salat.

Jeg er veldig glad i kald mat og har ikke noe imot å spise kaldt kjøtt. Vil du ha varmt kjøtt i salaten din kan du pakke kjøttet i en boks ved siden av og varme det opp hvis du har mulighet til det.

Det er ikke sjelden at jeg lager en ekstra kyllingfilét, laksefilét eller et ekstra kjøttstykke til middagen så jeg kan bruke det til lunsj dagen etterpå. Det er veldig tidbesparende og gjør det enklere å være kreativ på tilbehøret. Her er det nemlig bare å blande sammen hva enn man måtte ha i kjøleskapet. I dag hadde jeg noen blåbær som måtte bli spist- vips var de oppi salaten!

Felles for omtrent samtlige av lunsjene mine er en proteinkilde, en fettkilde og salat (evt grønnsaker).

Det holder en mett frem til det er middag og tid for påfyll.

I denne salaten blandet jeg ca

150 g sommerkotelett, 2 never salat, 5 cm agurk, 1 ring gul paprika, en neve blåbær, linfrøolje og balsamico.

Håper dette kan være til inspirasjon!

Ha en fin dag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page