top of page

Mat på tur

Når vi er her i Danmark lager vi stort sett det meste av maten selv. Jeg synes det er veldig greit for det er alltid et litt annet utvalg av mat enn vi har hjemme og dessuten mye billigere. Da er det jo litt ekstra morsomt å handle. Det blir som regel ikke så veldig fancy, men godt for det og enkel og rask middag på et blunk!

pepperkakekylling.png

Dette er stekt kyllingfilé med sopp & bacon servert med stekt nykål, gul løk og purreløk samt stekte tomater. Denne middagsretten vil jeg kalle for pepperkakekylling fordi jeg brukte garam masala og hvitt pepper som krydder og det smakte faktisk litt pepperkaker av kyllingen. Morsomt, men utrolig nok godt! Mamma har nemlig tatt med litt krydder hjemmefra og hun tok med krydderier som jeg sjelden bruker, så hvorfor ikke få frem litt andre smaker.

middag3.png

Her har jeg marinert grillribbe og brukt squash, gul løk, paprika, sopp og purreløk som tilbehør.

Grønnsakene er stekt i godt med smør for både fylde og god smak.

Ønsker deg en fin dag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page