top of page

Ut på tur


Hei hei!

Jeg befinner meg for tiden i Danmark, slapper av og får litt ny inspirasjon til ny hverdagsmat.

Her i Danmark har de alltid så godt utvalg av mange fine kokebøker og til veldig gode priser. Titter alltid i alle og klarer som regel å bestemme meg for bare én. Denne gangen ble det boken til den svenske forfatteren Klara Desser. Jeg har nemlig en liten fin samling av kokebøker som jeg titter i og henter litt inspirasjon fra. Jeg er derimot veldig dårlig til å følge oppskrifter så bøkene blir sjelden brukt til slik.

Med andre ord skikkelige samleobjekter.

Det er så deilig å gå rundt i danske gågater og titte og ikke minst kjøpe god mat hos en ekte dansk slakter. Vi kjøpte med masse god mat fra slakteren tidligere i dag og har allerede smakt litt på baconsvoren. Namnam!

Vi var også innom en kafè og der hadde de en deilig paleobolle!

Ingrediensene var tilsvarende det man bruker når man lager hjemmelaget knekkebrød.

Noe du vil prøve å lage neste gang?

Deilig baconsvor rett fra slakteren- noe litt annet enn den du kjøper i pose hjemme

Ønsker deg en fin kveld!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page