top of page

Topping: Søte mandler uten sukker

Er du glad i brente mandler? Det er jeg! Til jul lager jeg brente mandler i ovnen. Lavkarboversjonen av brente mandler er enkel å få til og de smaker minst like godt. Å lage dem i ovnen er litt mere tidkrevende, men hvis du er på jakt etter noe lignende på 1-2-3, kan du varme litt smør i en panne, legge på noen mandler og strø litt sukrin gold/tagatesse oppå. Vend dem litt rundt i smøret og pass på så de ikke blir brent. Så er de ferdige. Voilá! Brente mandler på kort tid. Perfekt som litt ekstra godt oppå en pannekake. Dette kan selvfølgelig også gjøres med nøtter. Prøv foreksempel valnøtter.

Tagatesse smelter fort og egner seg godt til karamellisering. Sukrin gold gir en fyldigere smak. Her er det bare å prøve seg frem og velge det du liker best.

Ingredienser

Mandler med skall

Sukrin gold/tagatesse

Ekte smør
DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page