top of page

Påskeegg og slikt

Jeg er egentlig ikke en søtmoms av meg og har sjelden eller aldri sug mot noe søtt.

Det er bare veldig gøy å bake og lage ting og det blir litt kjedelig å bare lage grønnsaksretter hele tiden. Er det noe jeg derimot spiser ganske ofte så er det en bit mørk sjokolade. Helst så mørk som mulig (så lenge den ikke er bitter). Min favoritt er freia premium 86%. Den er veldig god og passer godt sammen med litt nøtter og en god kopp te. Det gjør godt for kropp og sjel! Et stort pluss er jo at mørk sjokolade har flere helsegunstige effekter. Visste du at det faktisk kan telles som en grønnsak? (for å sette det litt på spissen) Hos meg er litt kos i hverdagen lov- enkle gleder!

Siden vi nærmer oss påske tenkte jeg at jeg kunne komme med noen forslag til hva man kan legge i påskeegget. Etter min mening trenger man ikke stappe påskeegget fullt av godteri. Hvorfor ikke putte i noe helt annet?

Her er noen forslag til hva man kan fylle i påskeegget:

- En kinobillett

- Et flaxlodd

- Søte lapper

- Mørk sjokolade

- Naturelle Nøtter

- Hjemmelaget marsipan

Jeg kan også anbefale disse godsakene: De er gode alternativer og gode på smak!

Melkesjokolade med og uten mandler søtet med Sukrin. Atkins barer. Atkins endulge sjokolade. Gode salte kvalitetsnøtter.

Håper dette ga noen nye idéer.

Ha en fin lørdagskveld! :)

Tags:

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page