top of page

Hvordan være matkreativ?

Hei!

Siden dette er mitt aller første innlegg tenkte jeg at det kunne handle om hvordan jeg blir inspirert til å lage nye retter og tenke utenfor boksen. Jeg følger svært sjelden oppskrifter og siden jeg har noen matallergier samt spiser lavkarbo blir det ofte til at jeg lar meg inspirere av oppskrifter og deretter lager min egen greie ut av det. Man må tørre å være litt kreativ og prøve seg litt frem. Noen ganger blir jeg overrasket over hvor godt ting har smakt, andre kreative prøvelser har blitt katastrofer. Hva gjør man da? Man begynner på nytt og justerer litt. Det viktigste er jo at man har det gøy og jeg trives godt på kjøkkenet! Jeg har noen bøker som jeg ofte har bladd i når jeg skal planlegge uka. I tillegg følger jeg flere på instagram samt kommer over noen matblogger her og der. Et annet godt tips er å ta med seg gratis mathefter fra matbutikken.

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page