TOP 100
Beauty
Blogs

19.10.2017

Hei torsdag. Snart helg! Det blir deilig. Nå trenger jeg virkelig litt avkobling. Det har nemlig vært veldig hektisk på jobb i det siste og det er ikke alltid en god følelse
når du føler at hele livet ditt dreier seg om jobb. Derfor gleder jeg meg masse til helgens happening i Sandvika; Høstkonferansen 2017. Bare sitte ned...

10.10.2017

....fordi det er høst og gresskartid- trenger ingen andre unnskyldninger enn det for å bruke masse gresskar- i alt. Her er litt høstkos i bolle. De deilige høstkrydderne passer selvfølgelig som hånd i hanske med det litt søte gresskaret.
Her har jeg brukt sweet lightning-gresskar, men alle gresskarsortene kan brukes. Du vi...

09.10.2017

Hei mandag- igjen! Plutselig en uke siden sist. Tiden strekker nesten ikke til og jeg skal innrømme at jeg ikke er fullt så kreativ på kjøkkenet om dagen.
Det blir ofte til at man lager mye av det samme og jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal legge ut alle mulige kombinasjoner av oppskrifter for det blir veldig mye.
Da...

02.10.2017

Hei mandag!

Da var det på'n igjen med ny uke. Jeg har hatt tre fridager i forrige uke så det var veldig deilig å ha litt ferie og gjøre litt andre ting. Jeg har vel stort sett ryddet og ordnet, men også kost meg litt! Det viktigste er å gjøre noe man selv synes er gøy- det gir masse positiv energi. 


I skrivende stund sitter...

Please reload

LINNEA TIPSER

Vinteren er her

i vintermånedene er det hjertevarme retter laget med gode og næringsrike ingredienser som gjelder. stek, kok og ovnsbak og nyt varme eller lune retter som nærer kropp og sjel. 

Raw sjokoladekake med pistasjefyll

04.02.2019

1/10
Please reload

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Arkiv